A CCC cipő sokszínű és divatos

CCC cipő

A CCC üzletlánc már 2012 óta forgalmaz, többek között lábviseletet és ahhoz kapcsolódó termékeket Magyarországon, így mostanra már hazánk minden nagyobb városában megközelíthető. A CCC cipő sokszínű és nemcsak stílusában, hanem árkialakításban is, ezzel hangsúlyt téve az elérhetőségre.

Kínálata között nemcsak lábbelik és ahhoz kapcsolódó termékek találhatóak, hanem táskák, bőröndök, tornazsákok, tárcák, övek, valamint egyéb kiegészítők, mint a sapkák, kendők, kesztyűk, kulcstartók és ékszerek szintén elérhetőek az üzletben a vásárlói rétegnek.

A CCC termékeivel a társadalom különböző rétegeit célozza meg, így a család minden tagja megtalálhatja a sokoldalú választékban a neki megfelelő fazont. Itt szert tehetünk többet között a CCC cipő saját márkáira a lengyel anyacégtől, mint a Lasocki Comfort, valamint híres nevek képviselőire is, például a Reebok, Puma vagy Kappa.

A CCC cipő kialakításának legfőbb célja, hogy kortól és nemtől függetlenül, minden vásárló szert tehessen arra a lábbelire, ami árban, méretben és stílusban is megfeleljen jövendőbeli viselőjének az elvárásainak.

Print Friendly, PDF & Email