Biztonsági heveder ipari alpinistáknak

Biztonsági heveder

Biztonsági heveder

Ipari alpinistáknak való testhevedert szeretne vásárolni? Olyat keres, ami többórás munka esetében is kényelmes tud maradni és a mellkason hurkok találhatóak a munkaeszközök rögzítésére?

Ha igen, akkor a legjobb, ha a Netpolc webáruház széles kínálatából válogat, ahol rengeteg strapabíró biztonsági heveder található kedvező áron. A teljesen állítható, extra komfortos, párnázott ülő- és hátrésszel ellátott testheveder univerzális, pántjai ugyanis állíthatóak. A több kikötési pont lehetővé teszi, hogy a levegőben függő személy stabilabban legyen kikötve, ettől válik maximálisan zuhanás-biztossá. A biztonsági heveder kiválasztásánál mindenképp olyat válasszon, amire van CE minősítés is!

Egyes modellek energia-elnyelő karabinerrel vannak ellátva, mások különféle plusz pántokkal vannak kibővítve, valamint hátizsák is jár a vásárlás esetén. Egyszerű zuhanásgátló övek is kaphatóak a webáruházunkban, valamint különféle karabinerek és kötelek. Dolgozzon biztonságosan mindig, mi pedig segítünk ebben a védőeszközeinkkel!

Print Friendly, PDF & Email