Egészség

Mi az az asztma, és hogyan lehet kezelni?

Az asztma sokaknak okoz kellemetlenségeket

Vannak olyan betegségek, amelyek nem okoznak mindennap problémát, viszont olykor elég ijesztően tudnak megnyilvánulni. Ilyen például az asztma is. Ha Ön vagy a közvetlen környezetében valaki ezzel küzd, jó ha ismer minden alapvető információt erről a kórról. Ezen a linken mindent megtalál, amit tudnia kell az asztmáról és annak hatékony kezeléséről. Először is sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mi az asztma.

Röviden úgy lehetne megfogalmazni, hogy olyan tünet együttes, ami a hörgőizmok görcsös összehúzódása illetve a hörgők és a nyálkahártya gyulladása miatt lép fel. Gyakori eset az is, hogy valamilyen allergia is nehezíti a beteg helyzetét. Ezen a linken azt is megtudhatja, hogy milyen tünetek jelentkezése esetén kell arra gyanakodnia, hogy nemcsak egy megfázásról vagy egyszerű allergiáról van szó, hanem bizony az asztma jelentkezik. Érdemes ezeket is elolvasni, hiszen a köhögési rohamok vagy a mellkast szorító érzés esetén nem gondolna mindenki feltétlenül erre a betegségre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A sokoldalúan finom vörös áfonya

Vörös áfonya

Az egészségtudatos életmódra már egészen kicsi kortól kell tanítani a gyerekeket. A chips-ek, snacks-ek, bolti kekszek helyett, olykor a rágcsa tálba vörös áfonya is kerülhet.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a szülők táplálkozása döntő hatással bír a gyermekekre. Ezért érdemes jó példát mutatni nekik mindig. Friss áfonya nem mindig kapható, azonban az aszalt gyümölcs is kiválóan megőrzi a nagyszerű tulajdonságait.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Három az egyben körömerősítő vitamin

Körömerősítő vitamin

A nőknek fontos, hogy ápoltak és egészségesek legyenek, ugyanis a szépség részben az egészséges megjelenéstől is függ. Ide tartozik a haj és a köröm ápolása, amelyeknek az építőanyaga a keratin. Ahhoz, hogy a női kézen is észrevehető legyen a gondozottság, körömerősítő vitamin használata javasolt. Ezáltal sikerül megelőzni a töredezettséget és elősegíteni a gyors növekedést. A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitelével elérheti a köröm tartós erősségét. Az ásványi anyagok közül a cink, a szilícium, a kalcium és a vas járulnak hozzá a szép kezek megőrzésében, míg a vitaminok közül az A-, E-, B- és H- vitaminok. Mindenképpen olyan körömerősítő vitamin mellett döntsön, ami tartalmazza a fent említett anyagokat!

Érdemes természetes alapanyagú termékek után kutatni, ugyanis hatékonyabbak növényi kivonatokból készülnek. Kapszulás kiszerelésben is kapható körömerősítő vitamin, amit 2-3 hónapon keresztül javasolt szedni. Az Ewopharma oldalán kapható kapszula búzacsíra és köles kivonatból készül, és nemcsak a fent említett vitaminokat tartalmazza, hanem számos egyéb ásványokban is gazdag, mint a foszfor, magnézium, vagy a metonin és a cisztein aminosavak. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Melyek a PMS tünetek?

PMS

Tudta, hogy a menstruációs ciklus gyakran csak hosszú évek után áll be rendszeresre? Nagyon szerencsésnek érezhetik magukat azok a hölgyek, akik a menstruáció előtt nem szenvednek hasi görcsöktől, fejfájástól, a mellek megduzzadásától és fájdalmától, hangulatingadozásoktól és puffadástól. A PMS, vagyis a premenstruációs szindróma, egy igen kellemetlen tünetegyüttes, amely a menstruáció előtti egy hétben jelentkezik. Ez nem egy betegség, amely gyógykezeléssel elmúlik, viszont lehet enyhíteni a tüneteken. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Íme 5 dolog ami miatt félünk mosolyogni

Egészséges mosoly

Teljesen hétköznapi és emberi reakció, amit akkor csinálunk, amikor valamilyen pozitív hatás ér bennünket. Az igazi mosoly teljesen természetes és belülről fakad, ráadásul biztos jele a boldogságnak. Rettenetesen rossz érzés, amikor takargatnunk kell a boldogságunkat, amikor nem merünk mosolyogni a szabálytalan fogsorunk miatt. Az emberek nagyon sokat adnak a külsőre és az első benyomást a külsőnk alapján vonják le. Emiatt gyakran nem merünk önfeledten kacagni, amikor valami probléma van a fogainkkal, főleg egy olyan társaságban, ahol mindenkinek tökéletes mosolya van.

A fogsor lehet hiányos, tele fogkővel rajta, kilyukadhat a szuvasodás miatt, rendezetlen különféle okokból és van, aki még a fogszabályzót is szégyelli. Ha nem tennénk kellemetlen megjegyzéseket ezeknek a személyeknek, akkor valószínűleg mindenki bátrabban mosolyogna. Egy őszinte mosoly sokkal többet ér, még akkor is, ha az nem olyan tökéletes.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Pozitívumokban gazdag a Biotech USA fehérjepor

Biotech USA fehérjepor

Bizony, a fehérjeporok között is akadnak olyanok, amelyek nagyon kevés proteint és inkább több szénhidrátot tartalmaznak. Ez egy olyan személynek, aki fogyni is szeretne, semmiképp sem jó megoldás.

A profik ezért is ajánlják a Biotech USA fehérjepor bármelyik fajtáját, amelyik kellő mennyiségű proteint és szénhidrátot tartalmaz, illetve sok más olyan alapanyagot, ami szükséges a gyors és egészséges fejlődéshez a testedzés után. Fontos tudnia minden egyes kezdőnek, hogy a protein nem más, mint az összekapcsolódott aminosavak lánca. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A biogyógyulás folyamata közkedvelt

A biogyógyulás folyamata

A legtöbb ember a panaszok enyhítésére azonnal gyógyszert vesz be, viszont vannak olyanok is, akik természetes készítményekkel próbálnak ez ellen tenni. A biogyógyulás otthon házilag, természetes úton is megtörténhet különféle gyógynövénnyel.

Az internetes oldalon a betegségek nevei és az azokra alkalmas kezelési módszerek is megtalálhatóak. Hiszen nem mindegy, hogy a panaszokat mivel és hogyan enyhíti. Bármilyen kórban is szenvedjen, fontos, hogy orvosi segítséget mindenképp kérjen. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Izomgörcs oldása az erős paprika hatóanyagával

Izomgörcs oldása

Kellemetlen és hosszú időn keresztül tartó lehet az izom- és ízületi fájdalom. A megerőltető mozgás, a nehéz fizikai munka mind kiválthatja a problémát, ami aztán makacsul tartja hatását a kellemetlen érzés kísértében. Ilyenkor azonnali megoldást kíván az izomgörcs oldása! A természet patikájában található olyan hatóanyag, ami igen gyors javulást idézhet elő. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Elérkezett a fogciszta műtét ideje

Fogciszta műtét

Nem túl kellemes, ha egy ciszta jelenik meg a szánkban. Elképzelhető, hogy tompa fájdalmat érzünk a helyén. Ha nem keressük fel a szájsebészt a fogciszta műtét érdekében, akkor elképzelhető, hogy a nyomásérzés még intenzívebbé válik. Sajnos, előfordulhat az is, hogy a fog meggyengül, és mozgatható lesz. Rágás közben is nehézségeket okozhat, ha van a szánkban egy ciszta. Ebben a helyzetben jogosan tesszük fel azt a kérdést, hogy vajon kihez forduljunk segítségért?

Az Etele Dental szájsebészei profinak bizonyulnak a fogciszta műtét szempontjából, tehát érdemes náluk kopogtatnunk. A megadott időpontban készségesen fogadnak minket, és mindent elmondanak a tervezett beavatkozással kapcsolatban. Arról is tájékoztatnak, hogy a gyökéren lévő, vízzel teli hólyag esetében feltétlenül szükség lesz röntgenezésre is. Ilyenkor sajnos el kell távolítani a gyökércsúcsot is. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A fehérjés palacsinta a bajnokok reggelije

Egészséges és tápláló nyalánkság

Állandóan azt halljuk, hogy étkezz tudatosan, ne falj fel mindent, ami a kezed ügyébe kerül, a gyorséttermi kaja maga a gonosz! De akkor mit együnk? A fehérjés palacsinta hallatán gondolni sem mernénk, hogy egy ennyire egyszerű étel milyen meglepően pozitív hatással lehet a szervezetünkre.

Nem kell lexikonokat és orvosi tanulmányokat olvasni arról, hogy a helyes táplálkozás miként tartható be. Emellett sokat nyom a latban a mindennapi mozgás.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....