Egészség

Mikor van szükség fog implantátumra?

Egészséges mosoly

Egészséges mosoly

Sokaknak ismerős lehet a szituáció, amikor egy társaságban nem mernek elmosolyodni a fogaik rossz állapota miatt. Sajnos ez elég gyakori jelenség. Ebben az esetben éppen ideje elgondolkodni azon, hogy felkeressünk egy fogorvost, különben előbb-utóbb kizárólag a fog implantátum fog segíteni, hogyha ismét teljes mosolyt szeretnénk.

A fogvesztés bekövetkezhet a helytelen táplálkozás, a fogápolás hanyagolása, betegségek és balesetek következtében is.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Tegyen Ön is a korai magömlés ellen!

Tegyen a korai magömlés ellen

Tegyen a korai magömlés ellen

A férfiak a nőknél nehezebben beszélnek a szexuális problémáikról, a legtöbben még maguknak sem szeretik bevallani, hogy bizony probléma van. A korai magömlés ellen tenni lehet és persze kell is, ha nem szeretnénk, hogy a párkapcsolatunk megromoljon, önbecsülésünk sérüljön.

Nem visszafordíthatatlan problémáról beszélünk, amibe bele kellene törődni. Bizonyos kutatások szerint, a férfinépesség 20-30 %-át érinti a probléma, ami hatalmas szám. Érdemes szakemberhez fordulni és kipróbálni néhány szert, amit kifejezetten a korai magömlés ellen terveztek. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A tiszta méhpempő minden cseppje arany

tiszta méhpempő

tiszta méhpempő

A méhtermékek már évtizedek óta bizonyítják egészségre gyakorolt jótékony hatásukat. A tiszta méhpempő az 1960-as években vonult be a köztudatba, mint az immunerősítés és a fiatalság megőrzésének csodaszere. Ez a kivételes, vitaminokban dúskáló, természetes készítmény a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, ami egy fehéres színű, zselés állagú folyadék. A friss méhpempő olyan anyagokban gazdag, amelyekből a szervezet képes a számára éppen szükséges hormon előállítására (pl. inzulin, ösztrogén, progeszteron).
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ajánlott a Kegel gyakorlatok rendszeres elvégzése

Kegel gyakorlatok

Kegel gyakorlatok

Az intim testi tájékok edzettsége mindenkinél fontosak, de a nők esetében különös jelentőséggel bírnak. Az úgynevezett Kegel gyakorlatok által megelőzhetőek vagy enyhítőek az olyan problémák, mint az inkontinencia, a méh és húgyhólyag megereszkedése vagy a hüvely illetve az azt körülvevő izomzat tágulása. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Kombinált edzőgépek a sport szerelmeseinek

Hatékony kombinált edzőgép

Hatékony kombinált edzőgép

Az alaposan kidolgozott test szemet gyönyörködtető, de tisztába vagyunk vele, hogy ezt elérni hatalmas munka. Nem elég csak egy-egy nap sportolni, edzőterembe járni, hanem kitartóan mindennap figyelmet kell fordítani a testmozgásra és a táplálkozásra.

A kombinált edzőgép a segítőtársunk lehet ebben, nem hiába az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő eszköz. Nemcsak a kart tudjuk, esetleg a lábat erősíteni, hanem a segítségével alaposan átmozgathatjuk az egész testünket. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mi az az asztma, és hogyan lehet kezelni?

Az asztma sokaknak okoz kellemetlenségeket

Vannak olyan betegségek, amelyek nem okoznak mindennap problémát, viszont olykor elég ijesztően tudnak megnyilvánulni. Ilyen például az asztma is. Ha Ön vagy a közvetlen környezetében valaki ezzel küzd, jó ha ismer minden alapvető információt erről a kórról. Ezen a linken mindent megtalál, amit tudnia kell az asztmáról és annak hatékony kezeléséről. Először is sokan nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mi az asztma.

Röviden úgy lehetne megfogalmazni, hogy olyan tünet együttes, ami a hörgőizmok görcsös összehúzódása illetve a hörgők és a nyálkahártya gyulladása miatt lép fel. Gyakori eset az is, hogy valamilyen allergia is nehezíti a beteg helyzetét. Ezen a linken azt is megtudhatja, hogy milyen tünetek jelentkezése esetén kell arra gyanakodnia, hogy nemcsak egy megfázásról vagy egyszerű allergiáról van szó, hanem bizony az asztma jelentkezik. Érdemes ezeket is elolvasni, hiszen a köhögési rohamok vagy a mellkast szorító érzés esetén nem gondolna mindenki feltétlenül erre a betegségre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A sokoldalúan finom vörös áfonya

Vörös áfonya

Az egészségtudatos életmódra már egészen kicsi kortól kell tanítani a gyerekeket. A chips-ek, snacks-ek, bolti kekszek helyett, olykor a rágcsa tálba vörös áfonya is kerülhet.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a szülők táplálkozása döntő hatással bír a gyermekekre. Ezért érdemes jó példát mutatni nekik mindig. Friss áfonya nem mindig kapható, azonban az aszalt gyümölcs is kiválóan megőrzi a nagyszerű tulajdonságait.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Három az egyben körömerősítő vitamin

Körömerősítő vitamin

A nőknek fontos, hogy ápoltak és egészségesek legyenek, ugyanis a szépség részben az egészséges megjelenéstől is függ. Ide tartozik a haj és a köröm ápolása, amelyeknek az építőanyaga a keratin. Ahhoz, hogy a női kézen is észrevehető legyen a gondozottság, körömerősítő vitamin használata javasolt. Ezáltal sikerül megelőzni a töredezettséget és elősegíteni a gyors növekedést. A megfelelő vitaminok és ásványi anyagok bevitelével elérheti a köröm tartós erősségét. Az ásványi anyagok közül a cink, a szilícium, a kalcium és a vas járulnak hozzá a szép kezek megőrzésében, míg a vitaminok közül az A-, E-, B- és H- vitaminok. Mindenképpen olyan körömerősítő vitamin mellett döntsön, ami tartalmazza a fent említett anyagokat!

Érdemes természetes alapanyagú termékek után kutatni, ugyanis hatékonyabbak növényi kivonatokból készülnek. Kapszulás kiszerelésben is kapható körömerősítő vitamin, amit 2-3 hónapon keresztül javasolt szedni. Az Ewopharma oldalán kapható kapszula búzacsíra és köles kivonatból készül, és nemcsak a fent említett vitaminokat tartalmazza, hanem számos egyéb ásványokban is gazdag, mint a foszfor, magnézium, vagy a metonin és a cisztein aminosavak. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Melyek a PMS tünetek?

PMS

Tudta, hogy a menstruációs ciklus gyakran csak hosszú évek után áll be rendszeresre? Nagyon szerencsésnek érezhetik magukat azok a hölgyek, akik a menstruáció előtt nem szenvednek hasi görcsöktől, fejfájástól, a mellek megduzzadásától és fájdalmától, hangulatingadozásoktól és puffadástól. A PMS, vagyis a premenstruációs szindróma, egy igen kellemetlen tünetegyüttes, amely a menstruáció előtti egy hétben jelentkezik. Ez nem egy betegség, amely gyógykezeléssel elmúlik, viszont lehet enyhíteni a tüneteken. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Íme 5 dolog ami miatt félünk mosolyogni

Egészséges mosoly

Teljesen hétköznapi és emberi reakció, amit akkor csinálunk, amikor valamilyen pozitív hatás ér bennünket. Az igazi mosoly teljesen természetes és belülről fakad, ráadásul biztos jele a boldogságnak. Rettenetesen rossz érzés, amikor takargatnunk kell a boldogságunkat, amikor nem merünk mosolyogni a szabálytalan fogsorunk miatt. Az emberek nagyon sokat adnak a külsőre és az első benyomást a külsőnk alapján vonják le. Emiatt gyakran nem merünk önfeledten kacagni, amikor valami probléma van a fogainkkal, főleg egy olyan társaságban, ahol mindenkinek tökéletes mosolya van.

A fogsor lehet hiányos, tele fogkővel rajta, kilyukadhat a szuvasodás miatt, rendezetlen különféle okokból és van, aki még a fogszabályzót is szégyelli. Ha nem tennénk kellemetlen megjegyzéseket ezeknek a személyeknek, akkor valószínűleg mindenki bátrabban mosolyogna. Egy őszinte mosoly sokkal többet ér, még akkor is, ha az nem olyan tökéletes.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....