Ha kell egy frappáns férfi ajándék

férfi ajándék

Férfi ajándék

Ugye Önnek sem mindegy, hogy mit ajándékoz a szeretteinek? Ha tanácstalan, mert az illetőnek már mindene megvan, vagy nem tudja minek örülne igazán, akkor a honlapunkra érdemes ellátogatnia, ahol női és férfi ajándék széles kínálata várja.

Itt garantáltan megtalálja a megfelelő, ugyanakkor frappáns meglepetést, legyen szó születésnapról, névnapról vagy éppen karácsonyról. A férfiaknak szánt meglepetések között olcsón beszerezhető ötletek kaptak helyet. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: baconmintás zokni, súlyzó kinézetű söröskorsó, pénzadagoló stukker, dolláros vécépapír vagy részeges torpedó. A megannyi férfi ajándék között logikai játék is van, így egy háromszemélyes sakkal is kedveskedhet.

Találhatóak még olyan praktikus tárgyak is, amelyek filmekhez, sorozatokhoz köthetőek, például Marvel vagy Star Wars témájú poharak, bögrék, lámpák. A nőcsábász hírében állóknak popsi formájú stressz-labdát vagy szexnaptárt rendelhet. Terméklistánk folyamatosan bővül, így bármikor visszatérhet új dolgokat vásárolni.

Print Friendly, PDF & Email