Hosszan tartó smink fotózáshoz

Smink fotózáshoz

A hivatásos fotósok nagyon jól tudják, hogy mennyire fontos egy projekt sikerességéhez minden egyes apró részletre figyelni. Ezért a jó smink fotózáshoz ugyanolyan elengedhetetlen eleme az egész folyamatnak, mint a megfelelő fényviszonyok, a figyelemfelkeltő öltözet és a modell talpraesettsége. A katalógus képek készítésénél ez aztán még inkább fokozódik, hiszen ott a közeli fotókon egyből meglátszik, ha valami nem stimmel a sminkkel, vagy a bőrhibák nem voltak kellően elfedve.

Ezért, ha nem szeretne még emiatt is több időt tölteni az utómunkával és javítással, akkor érdemes megérdeklődni, hogy ki az a szakember, akit ilyen téren sokan jó ajánlattal látnak el, és akinek a munkájával már más fényképész is teljesen elégedett volt.

A modellnek is sokkal nagyobb biztonságot ad, ha a smink fotózáshoz egy olyan ember asszisztál, aki teljes mértékben érti a dolgát, barátságos, és hosszantartó, minőségi munkát végez. Ezért ezt a fontos szempontot se kerülje ki, amikor egy csapatot hoz össze egy fontos katalógus munkához!

Print Friendly, PDF & Email