Kényesztesse testét és szervezetét az infraszauna használatával!

Kényeztető infraszauna

Kényeztető infraszauna

Gazdagodjon egy pihentető és egészséges élménnyel! Az infraszauna több jótékony hatással rendelkezik, mint például a méregtelenítés. Tudnivaló, hogy a meleg hatására testünk izzadni kezd, így szabadulunk meg a káros méreganyagoktól. Másik tulajdonsága, hogy serkenti a vérkeringést.

Az erek kitágulnak, aminek köszönhetően a vér áramlása gyorsabb és jobb lesz. Használatával megelőzhető a vérkeringés zavarai és a vérrögök kialakulása. Ezek mellett jó tudni, hogy a rendszeres szaunázás megvédi a trombózissal szemben.

A vérnyomás-zavarokban szenvedőknek is kedvez, mivel használata segít kiegyenlíteni azt. A nők számára megkönnyíti a bőrápolás gondjait. A szauna feszesíti és hidratálja a bőrt, elhalványítja a narancsbőrt. Fájdalomcsillapításban is igen hasznos.

Az infraszauna fontos jellemzője még, hogy erősíti az immunrendszert, ezáltal szervezete könnyebben ellenáll a különböző vírusokkal és fertőzésekkel szemben. Megemlítendő még az is, hogy akár 30 perces használatával, több száz kalóriát is elégethet, mindezt úgy, hogy nem kell fizikai gyakorlatokat végezzen.

Print Friendly, PDF & Email