Miben áll a krémlikőr lágysága?

Lágy krémlikőr

A finom, prémium italok fogyasztása nem köthető nemekhez. A tévhit, miszerint a krémlikőr tipikusan a hölgyek itala, megdőlni látszik, viszont az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a szebbik nem képviselői fokozottabban rajonganak az említett ital iránt, mint a férfiak. A krémlikőr az a típusú ital, ami szinte minden alkalomhoz kiválóan illik, legyen szó baráti összejövetelről vagy üzleti ebédről.

A bársonyos ízvilágú, könnyed ital fokozza a jókedvet és a hangulatot, és mivel rendkívül lágy, szinte észre sem fogja venni, hogy alkoholos italt kortyolgat. Pont ezért legyen résen, hiszen a krémlikőrnek megvan az a tulajdonsága, hogy szó szerint itatja magát, így az alkoholos mámor hatása sem várat magára sokat!

A finom prémium ital fogyasztására érdemes időt szentelni, hiszen nem azok közé a rövidek közé tartozik, amelyeket egy szuszra le kell gurítani. A már-már desszertnek is tekinthető krémlikőr kitűnően illik a hangulatos, nyáresti beszélgetésekhez. Kortyolgassa, ízlelgesse, hiszen így válik igazi kulináris élvezetté!

Print Friendly, PDF & Email