Selfie Mic, a kis sztárok kelléke

Selfie Mic

Sok gyerek álmodozik arról, hogy egyszer világsztár lesz, vagy ha nem is gondolnak pont ilyen merészet, akkor eljátszanak a gondolattal, miszerint híres énekesekké válnak. Természetesen ezt a sikert meg akarják majd osztani a barátaikkal és a közösségi médiákon. A szelfie bot és a mikrofon egyedülálló ötvözete a Selfie Mic, ami nem hiányozhat egy kiscsillag otthonából sem, ugyanis lehetővé teszi az éneklést és a szelfizést egyszerre.

A szelfi bot végére rá lehet csatlakoztatni a telefont, majd fotókat készíteni vagy videóra venni azt, ahogy a fiatal tehetségek kibontakoznak. Legyen az egy élő interjú közvetítése, a kedvenc slágerük éneklése vagy bármilyen zenés videó készítése. A Selfie Mic révén appokat tölthet le és miután regisztrál, 3 dalt használhat fel tetszés szerint, további dalokat pedig vásárolni lehet.

Kedvenc sztárjukat utánozhatják vagy sajátos videoklipet készíthetnek egyedül, esetleg a barátaik társaságában. A Selfie Mic terméket 7 éves kortól és főleg lányoknak ajánljuk, de persze a fiúk is kipróbálhatják magukat benne.

Print Friendly, PDF & Email