Yam gyökér progeszteronpótlás céljából

Yam gyökér

A túl alacsony progeszteronszint komoly tüneteket produkálhat. A has- és derékfájás, az ingerültség és a mellek érzékenysége nagyon kellemetlenek tudnak lenni, de ezek csak az enyhébbek. Jelentkezhetnek még különféle nőgyógyászati problémák, endometriózis, mióma, PCOS, PMS, meddőség, valamint a pajzsmirigy és az egyéb hormontermelő szervek működésében is gondok léphetnek fel, ugyanis ezek mind kapcsolatban állnak egymással.

Tehát, a yam gyökér segítsége kulcsfontosságú lehet a súlyosabb betegségek megelőzésében, illetve a már meglévő szimptómák enyhítésében. Ugyanis a yam gyökér természetes progeszteronforrás, amit a szervezet nagy hatékonysággal épít be, ezzel állítva helyre az igen kényes női hormonegyensúlyt.

Ha szeretné Ön is kipróbálni a hatását, akkor a WiseTree Naturals progeszteron krém révén máris megteheti, ami a yam gyökér erejére és néhány további természetes kísérőanyag hatóanyagára alapszik. Ezt kockázat nélkül vetheti be a problémák orvoslására, hiszen szintetikus hozzávalók hiányában nincsenek mellékhatásai.

Amennyiben terhesség ideje alatt derül fény a progeszteron hormonok hiányára, akkor kimondottan hasznos lehet ez a termék, hiszen ilyenkor a legtöbb gyógyszertári termék alkalmazása nem ajánlott, de a yam gyökér nem okoz gondot, sőt, sokat segít.

Ehhez persze először tudni, kell hogy mik a progeszteron hiány tünetei terhesség alatt, hiszen ezen információ hiányában nem fogja felismerni, hogy gond van és segítségre lenne szükség. Ezen női nemi hormon nem megfelelő arányban való jelenléte, már alapjaiban megnehezítheti a teherbeesést, sőt, a próbálkozások teljesen sikertelenek is lehetnek. Ha mégis megfogan a magzat, akkor sajnos vetélés is történhet.

Továbbá, a progeszteron hiány tünetei terhesség alatt jelentkezhetnek ingerlékenység, türelmetlenség, hangulatingadozás, fejfájás hőhullám, fáradtságérzet és izzadás formájában is, amelyek eléggé általános szimptómák, így nehéz felismerni, hogy mi áll mögöttük valójában. A progeszteron hiány tünetei terhesség alatt fokozott figyelmet érdemel.

Print Friendly, PDF & Email