Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás 4D Collagen ampulla és arckrém

4D Collagen ampulla és arckrémArckrém

Napjainkban egyre könnyebb megtartani a bőr feszességét olyan kozmetikumokkal, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak. Amennyiben megteheti, mindenképpen olvassa végig a kiválasztott árucikk alapanyag táblázatát! A szepsegbirodalom.hu honlapon megtekinthető tengeri kollagént tartalmazó arckrém szabadalmaztatott mikro-gömbökkel készül. Ezek mélyen behatolnak a bőrbe, így kitöltik a kisebb-nagyobb ráncokat.

Már az arckrém első használata után is látható némi változás. Persze az igazán látványos ránctalanító hatása csak hetekkel később tapasztalható. Rendszeres használattal, akár 31 %-kal is képes csökkenteni a ráncok mélységét. Fontos tudni a kollagénről, hogy a testben a legnagyobb arányban előforduló fehérjéről van szó.

Ez azt jelenti, hogy a testben megtalálható fehérjék összességének 30 %-át teszi ki. A kollagénes arckrémet finom, körkörös mozdulatokkal kell a bőrbe masszírozni. Természetesen a hidratálás előtt nem szabad kihagyni a bőrradírozást és a tonizálást. Sokan a tonizálást kiváltják arclemosó habokkal vagy tejekkel. Ezek is kiválóak ahhoz, hogy a szennyeződéseket eltávolítsák az arcról.

A 4D Collagen ampulla, amit megrendelhet az online üzletből, egyáltalán nem tömíti el a pórusokat, ráadásul természetesen olajjal táplálják az arcbőrt. A különleges arckrém a nyakra és a dekoltázsra is felvihető. Akár még gépeket is alkalmazhat ahhoz, hogy a bőrbe bejuttassa az arckrém hatóanyagait. Ha ampullát vásárol, akkor azt a kinyitástól 24 órán belül használja fel, különben tönkremegy!