Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A 2D kerítés igen esztétikus

A 2D kerítés igen esztétikus


2d kerítés

Amikor megépül a szép új ház, akkor az addig használt kerítés általában lebontásra kerül és egy odaillő kinézetűt építenek a tulajdonosok. Csinos otthon, szép telek köré a 2D kerítés kitűnő választás. Ennél a típusnál az esztétikai élmény garantált, mivel a kőfeltöltés után nem láthatóak a belső oszlopok sem. A gabion kerítés magassága alatt 20 cm-rel végződnek az oszlopok. Felcsavarozható rácstartó segíti a rácsok könnyebb elhelyezését, ezek összefogására pedig csavarozható összekötő elemet használnak a szakemberek.

Tehát a 2D kerítés telepítése nem nagy ördöngösség és az esztétikus jellege igazán kimagasló. Egy ilyen építménnyel a háztulajdonos megoldja a belátásgátlást is, tehát több előnye van. A termék megvásárolható a gabionok.hu internetes üzletből, aminek honlapján minden információ megtalálható a termékeket és azok telepítését illetőn. Szükséges is tájékozódni, mielőtt a 2D kerítés megrendelését leadnánk. Az összes hozzávalót is meg lehet venni a webáruházból.

Minőségi gabion kő is kapható

Elengedhetetlen ez a konstrukció megépítéséhez. Ezzel a metódussal előállítható egy szívós, gondozásmentes, nagyszerű kerítés a telek köré. Az, hogy mennyi gabion kő szükséges az építményhez, az adott kerítés hosszától és szélességétől függ. Sokszor nincs elegendő hely a vastag kőkerítésnek, de az is előfordul, hogy a nagymennyiségű kő elérhetősége, szállítása jelent problémát, illetve jelentős többletköltséget. Ilyen esetekben a keskenyebb konstrukció mellett szoktak dönteni a háztulajdonosok, amihez lényegesen kevesebb gabion kő kell.

A gabion vékony kerítés beszerzése anyagilag is megéri, hiszen a webáruházban rendkívül korrekt áron kapható. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az ilyen építménybe lényegesen kevesebb követ szükséges felhasználni. A 25×100 mm, 4 mm vastagságú tűzhorganyzott rács kiváló statikai hordozó és kőfogó is egyben. Feltöltésére ideális a 30-60 mm zúzott gabion kő. Ugyanakkor lehet használni hozzá kavicsot vagy díszkövet is, ha a háztulajdonos úgy határoz.