Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A Baumit vakolat megkönnyíti a munkát

A Baumit vakolat megkönnyíti a munkát


baumit

Legyen szó akár festés előkészítésről, akár komolyabb kőművesmunkákról, a siker alapja minden esetben egy kiváló minőségű vakolat. A Baumit könnyen kezelhető megoldása szinte bármilyen felhasználási módot lehetővé tesz, nekünk mindössze az előírások pontos követésére kell odafigyelnünk.

Az első lépés mindig a felület előkészítése. Miután meggyőződtünk róla, hogy az zsír- és pormentes, valamint megfelelő teherbírással rendelkezik, megkezdhetjük a Baumit vakolat előkészítését. Arra ügyeljünk, miszerint a megfelelő mennyiségű víz alkalmazása kardinális kérdés a kellő állag eléréséhez és mindig az egész adagot kell bekeverni, így ahhoz mérten adagoljuk a folyadékot.

Ha ezzel megvagyunk, akkor már csak pár perc alapos elegyítésre van szükség, ezt végezhetjük kézzel is, de kétségtelenül géppel a legkényelmesebb. A Baumit univerzális vakolata kül- és beltérben egyaránt használható és a legtöbb alapfelülettel megbirkózik. A tökéletes végeredményhez azonban a felhasználás során mindig szigorúan tartsuk be az előírt száradási időt.