Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A brandy borpárlatból készül

A brandy borpárlatból készül


brandy

Vannak különleges alkalmak, amikor kellőképpen kell ünnepelni. Sokan a pezsgőt vagy a jó minőségű bort választják, míg mások inkább a brandy mellett döntenek. Mindegyik említett italnak az alapja szőlő, csupán másként készítik el. Mindenki a saját ízlésének valót válassza ki az adott alkalomra, azonban nem feltétlenül kell eseményhez kötni egy komolyabb üveg kibontását.

A brandy alkoholtartalma 36 és 60% között mozog, ezért kis adagokban szokás kortyolgatni. Szép csomagolásban lehet kapni, ezért még ajándéknak is remekül megállja a helyét. Egészen pontosan borpárlatból készül, amit több éven keresztül tölgyfahordóban érlelnek. Nagyon régre nyúlik vissza az eredeti recept, ráadásul szokás volt használni az orvoslásban.

Némelyik brandy igen komoly összegbe kerül. Ezért, amennyiben szívesen spórolna valamennyit, akkor inkább az internetről rendelje meg. Szerencsére már vannak olyan honlapok, amin keresztül megtekintheti a kínálatot, valamint meg is vásárolhatja a kinézett termékeket. Pár napon belül kiszállítják a csomagot.