Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség A dohányzás leszoktatás utáni napok

A dohányzás leszoktatás utáni napokDohányzás leszoktatás biorezonanciával

Dohányzás leszoktatás biorezonanciával

Aki régóta dohányzik, az biztosan megpróbálta már legalább egyszer a leszokást. Sajnos kevesen tudnak sikeresen és hosszútávon lemondani a nikotinról, pedig a dohányzás leszoktatás biorezonanciával komoly eredményekhez vezet. Sokan a klasszikus tapaszokat próbálják, mások eldöntik, hogy a barátokkal együtt szoknak le erről a káros szenvedélyről, de a végeredmény a legtöbb esetben ugyanaz, vagyis csak ideiglenes siker.

Aki végleg rászánta magát arra, hogy leteszi a cigarettát, az látogasson el az Egészségkapu Gyógycentrumba, ahol alternatív módszerek segítségével érhető el a jó eredmény! Orvosi kivizsgálás nélkül lehet megjelenni, fájdalommentesen végzik a beavatkozást és a mellékhatásokat is teljesen ki lehet zárni. A dohányzás leszoktatás biorezonanciával biofizikai szinten éri el a hatását. Ezzel szemben, a különböző gyógyszerek biokémiai síkon használnak. Az sem baj, ha a kezelés előtti napon a megszokott tapaszokat vagy nikotin rágógumikat használta.

Mielőtt ráveszi magát a kezelésre, néhány előkészületet el kell végeznie. Például, amikor igénybe veszi a dohányzásról leszoktatás alternatív módszerét, akkor előtte egy nappal el kell tüntetnie mindent, ami a cigarettázás folyamatára emlékezteti, a cigit, a hamuzót, a gyújtót, de azt a helyet is át kell rendezni, ahol eddig ezt a tevékenységet végezte. Nem szabad azt az esélyt megadni az agynak, hogy amikor legközelebb belép abba a helyiségbe, azonnal a dohányzásra asszociáljon!

Amennyiben a környezetében sokan cigarettáznak, nagyon fontos, hogy tisztázza velük, határozottan, ne kínálják Önt cigivel és lehetőleg mellőzzék ezt a tevékenységet akkor, amikor egy légtérben tartózkodnak! A külső támogatás nagyon sokat jelent mindenkinek. A dohányzásról leszoktatás fő előnye, hogy már 24 óra múlva kiürül a szervezetből a szénmonoxid és elkezd tisztulni a tüdő is. Két nap múlva pedig már a nikotin is kiürül. Azt is észreveheti, hogy a következő napokban sokkal könnyebben tud majd lélegezni. Mindenképp megéri kipróbálni a biorezonancia módszerét, ugyanis fontos a hosszú távú siker!