Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A fém polc segít a rend megteremtésében

A fém polc segít a rend megteremtésében


fém polc

Gyakori probléma bizonyos szakmákon belül, hogy a telephelyeken olyan körülmények uralkodnak, amelyek teljesen tarthatatlanok. Amennyiben nem bírjuk tovább a rendetlenséget, a fém polc rendszerek felszerelésével elérhetjük a célunkat. Természetesen nem mindegy, hogy mekkora méretekkel rendelkeznek ezek a termékek, ezért minden körülmények között adjunk a részletekre!

A helyiség paraméterei meghatározóak, de további személyes igényeket is támaszthatunk. A nagy belmagassággal rendelkező telephelyeken egészen a mennyezetig felszerelhető a fém polc, de ilyenkor gondoskodnunk kell olyan emelőszerkezetről, aminek a segítségével könnyedén elérjük a több méter magasban található tárolókat.

Választható csavaros vagy csavarmentes kivitel, ami az összeillesztés szempontjából nem elhanyagolható kérdéskör. Jogos kérés, hogy mekkora terhelhetőséggel bír a fém polc? Ezt megtudhatjuk a salgopolc.pro weboldalon. Egyúttal az árakról is széles körben tájékozódhatunk. Ha sikerül döntésre jutnunk, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy leadjuk a rendelést és kihasználjuk a fém polc előnyeit.