Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A füstérzékelő ár és érték arányban kiváló

A füstérzékelő ár és érték arányban kiváló


füstérzékelő ár

A Smart and Home az Ön otthonába is elhozza a fűtési szezonban a legmagasabb fokú biztonságot. A Fibaro szuperérzékeny füstérzékelő ár vonatkozásában messzemenően a legjobb befektetés.

Amennyiben Ön is szeretné biztonságban tudni a szeretteit, olyan eszközre van szüksége, ami a lehető legmagasabb szintű intelligenciával rendelkezik. A forgalmazó weboldalán meghatározott füstérzékelő ár sokkal erősebb előnyöket képvisel, mint amit első körben felismerhetnénk. Ez az innovatív termék nem csupán jelez, amikor baj van, ugyanis riasztás nélkül is képes monitorozni a helyiség hőmérsékletéhez és az esetleges füstmennyiséghez kapcsolódó adatokat. Ezeket pedig mi is bármikor visszakereshetjük.

Az optikai szenzor már azelőtt érzékeli a veszélyt, hogy a lángok belobbannának, a legelső füstgomolyag megjelenésére pedig erős hangjelzéssel és fényekkel hívja fel a figyelmet. Vész esetén azonnal figyelmeztetést küld a telefonunkra. Egy okos füstérzékelő ár-érték arányban a legjobb választás. Tájékozódjon az árakról a smartandhome.hu weboldalon!