Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A futóbicikli az egyik legjobb modell kicsiknek

A futóbicikli az egyik legjobb modell kicsiknek


futóbicikli

Manapság rengetegféle kerékpár kapható. Még ha csak a család legkisebb tagjának szeretnénk egy járgányt vásárolni, akkor is több száz opció közül válogathatunk, amelyek között vannak 3 és 2 kerekűek, pótkerekesek és olyanok is, amit hátulról úgy lehet tolni, mint egy babakocsit, ha a gyerkőc elfáradna.

Azonban, ha a leghasznosabbat szeretnénk megnevezni, akkor talán a futóbicikli lenne a nyerő, ugyanis ezzel már egészen korán be lehet vezetni a kicsiket a bringázás világába. Ráadásul rendkívül jó hatással van az egyensúlyérzékükre. Míg egy 3 kerekű vagy pótkerekes verzióval szinte egyáltalán nem fejlődnek ezen a téren, addig a futóbicikli révén nagyon hamar látványos lesz a változás.

Mivel nincs pedál, a lábuk szinte folyamatosan éri a földet, ami nagy biztonságot ad, ugyanakkor szinte játszi könnyedséggel fogják elsajátítani az egyensúlyozás művészetet. Ez pedig nagy előnyükre válik majd, ha a futóbicikli után áttérnek a hagyományos kétkerekűre, hiszen már csak a pedálozás fortélyait kell megtanulják, mivel már minden más szükséges készségük meglesz ahhoz, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni.