Pécsi Tavaszi Fesztivál Programok-Kikapcsolódás A Hajdúszoboszló gyógyfürdő balneológiai kezelései

A Hajdúszoboszló gyógyfürdő balneológiai kezelései Hajdúszoboszló gyógyfürdő

Hajdúszoboszló gyógyfürdő

Hajdúszoboszló nemcsak a strandról nagyon híres, hanem a gyógyfürdőről is. Már nyolc évtizede emlegetik a jódban, brómban és konyhasóban gazdag vizet. A gyógyvíz ezer méter mélyről tör fel a felszínre. Sportsérülések kezelésére, ízületi gyulladások enyhítésére tökéletesen alkalmazható. A gyógyfürdő jelenleg a Hungarospa komplexum szerves része. A korszerűen felszerelt gyógyászati központ várja a gyógyulni vágyókat. A Hajdúszoboszló gyógyfürdő a balneológiai kezelések egyik legnépszerűbb központjának tekinthető.

A kezelések, terápiák nemcsak visszaállítják az egészség normális szintjét, hanem megelőzésként is megállják a helyüket. Akik igénybe veszik ezeket a kezeléseket határozotabban fiatalosabban térnek haza. A Hajdúszoboszló gyógyfürdő bejárata közvetlenül a buszpályaudvar mellett található. Könnyen megközelíthető, bármely irányból is indulnánk el. Az előtérben találhatóak a pénztárak, illetve itt lehet időpontot is egyeztetni a különböző gyógyászati kezelésekre. A terápiás kezelések TB támogatás és háziorvosi beutaló nélkül is elérhető. A Hajdúszoboszló gyógyfürdő belépőjegy árában benne van a fürdőjegy, és napi háromféle kezelés. Nagyon sokan keresik a gyógymasszázst, iszappakolást és a víz alatti tornát. A Hajdúszoboszlói gyógyfürdő előteréből nyílik a fürdőorvosok rendelői.

A reumatológus szakemberek készséggel állnak a betegek rendelkezésére. Naponta több is rendel, így a várakozási idő jócskán lecsökken. A gyógyvíz használata saját felelősségre is elkezdhető, nem kell hozzá orvosi szakvélemény.