Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A háromkerekű kerékpár stabil modell

A háromkerekű kerékpár stabil modell


háromkerekű kerékpár

A biciklizésről elmondható, hogy már hosszú évtizedek óta nagyon kedvelt közlekedési forma és természetesen remek módja a sportolásnak, valamint az aktív életmódnak is. A háromkerekű kerékpár nagyszerű ötlet, ha éppen szükség van valamilyen strapabíró járgányra.

A kétkerekű bicajokkal szemben, ezt a típust sokkal kényelmesebb kormányozni, hiszen az utas súlypontja hátul 3 különálló keréken oszlik meg. A háromkerekű kerékpár bármelyike többségében tároló, tartó kosárral is rendelkezik, így könnyedén lehet bevásárlásra vagy kisebb dolgok szállítására használni. Az irányítása nem nehéz feladat, sokkal egyszerűbben el lehet sajátítani a bringázás fortélyait a háromkerekű kerékpár nyergében.

Az acélváz kimondottan jól bírja a terhelést, akár éveken át is. A kicsit göröngyösebb talajviszonyok sem okozhatnak nagy meglepetést. A színek tekintetében a legnépszerűbbek, a fekete, szürke, sötétkék, ezüst és piros modellek. Az árak leginkább középkategóriát képviselnek, így bárki be tud ruházni a kiszemelt darabra.