Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A hegyikristály a tisztaságot szimbolizálja

A hegyikristály a tisztaságot szimbolizálja


hegyikristály

A kristályokról sokunknak a különleges szépség és tisztaság jut eszébe. Ha kezünkbe kerül a tökéletes tisztaságú hegyikristály, akkor ezzel a kijelentéssel bizonyára teljes mértékben egyet fogunk érteni.

Az áttetsző, üvegre vagy gyémántra hasonlító ásvány ránézésre valóban olyan, mintha benne találkoznának a hegyi patakok kristálytiszta vizei. Mondani sem kell, hogy mennyire közkedvelt ékszer alapanyag. Belőle a legelegánsabb fülbevalók, nyakláncok és karkötők készíthetőek.

A hegyikristály olyan káprázatos, hogy semmilyen más díszt, kiegészítőt nem igényel egy ékszerben, mivel önmaga az ékszer. Marokkőként csodálatos dekorációja egy szobának, hiszen titokzatos és különleges szépséggel tölt meg bármilyen teret.

Amit érdemes tudni a csodálatos ásványok kedvelőinek, hogy az asvanybolt.hu webáruházban óriási választékban található meg a hegyikristály. Pici angyalszárnyak, fűzhető rózsák, marokkövek, karkötők, medálok, láncok és fülbevalók is kaphatóak, megannyi méretben, formában, de mindig tökéletes minőségben.