Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A Honeywell XC70 tervezési jellemzői

A Honeywell XC70 tervezési jellemzői


Honeywell XC70

Legyen elővigyázatos, amikor olyan eszközöket választ, amelyek megmenthetik az Ön és a családja életét! A Honeywell XC70 szénmonoxid érzékelőt arra optimalizálták, hogy nyomon kövesse a veszélyes CO koncentrációt a lakókörnyezetben.

Azt eszközt úgy tervezték, hogy kielégítse a háztulajdonosok igényeit, különös tekintettel a biztonságra. Az X sorozatszámú termékek fokozott biztonságot és könnyű kezelhetőséget garantálnak. Használhatóak lakóhelyiségekben, tengeri és folyami hajókon, lakókocsikban, valamint generátorok használatával járó körülmények között.

A Honeywell XC70 egy opcionális plug-in modul segítségével teszi lehetővé a vezeték nélküli csatlakozást és kommunikációt. Ez azt jelenti, hogyha egy X sorozatú szénmonoxid érzékelő riasztást generál, akkor az ahhoz csatlakoztatott összes eszköz is hangjelzést ad ki. A Honeywell XC70 alapmodellek jelzőfényeket használnak az eszköz állapotának vizuális ábrázolásához. Egyes termékek LCD kijelzővel rendelkeznek, amelyek további információt nyújtanak a növekvő CO szintről.