Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A kacsasütő edény igazán hasznos

A kacsasütő edény igazán hasznos


kacsasütő edény

A konyhai eszközök típusa és persze minősége fontos szerepet játszik az ételkészítésben és az ízélményben. A kacsasütő edény speciális tervezéssel készül, így a végeredmény mindig tökéletesen ropogós bőrt és omlós, ízletes húst garantál.

Az alja természetesen vastagabb, ami lehetővé teszi az egyenletes hőelosztást és az optimális sütést. Zsírgyűjtő mélyedéseket is tartalmaz, amelyekbe a kiszabaduló zsír elvezetődik. A legtöbb darab rozsdamentes acélból vagy vasból készül, ami hosszú élettartamot és kiváló hővezető képességet biztosít. A kacsasütő edény használható pulyka, csirke vagy liba esetén is. Nap mint nap más finomságokat készíthet el, aminek a családtagok biztosan örülni fognak.

A hosszú élettartam és a kiváló sütési tulajdonságok megőrzése érdekében fontos az alapos és helyes tisztítás. Forró állapotban soha nem szabad hideg víz alá tenni, mert kár keletkezhet a szerkezetében! A durva súrolószereket és eszközöket szintén kerülni kell. A kacsasütő edény használatával sokkal gyorsabban készítheti el a fogásokat.