Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A Kassai irodaház segít elérni a célközönségét

A Kassai irodaház segít elérni a célközönségét


Kassai irodaház

Van egy üzleti ötlete, de még nincs elég hely a megvalósításához? Egy vállalkozást alapvetően Ön és az alkalmazottai alkotnak, ezért nem kell azonnal felépítenie a székhelyét. A Kassai irodaház által nyújtott lehetőségeknek köszönhetően hatalmas anyagi ráfordítás nélkül bontogathatja a szárnyait, és közelebb kerülhet a potenciális ügyfeleihez.

A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően biztosíthatja, hogy az alkalmazottai tömegközlekedéssel jussanak el a munkahelyükre, de partnereit is elviheti kávézni vagy ebédelni anélkül, hogy hosszú perceket kellene utaznia a város központján keresztül.

A napi rutin feladatok elvégzésének kényelmét pedig mind a megfelelő mennyiségű fényt beengedő nagy ablakok, mind a felhasználók igényeihez igazodó hőmérsékletet biztosító légkondicionáló berendezések garantálják.

Akár egyetlen helyiséget, akár több kisebb irodát, esetleg egy nagy irodahelyiséget keres, a Kassai irodaházban megtalálja az elvárásainak megfelelőt. A komplexumot alkotó helyiségeket úgy tervezték, hogy különböző vállalkozásoknak biztosítsanak munkaterületet.