Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A kávés pohár online beszerezhető

A kávés pohár online beszerezhető


kávés pohár

A reggeli fekete fogyasztása sok embernek a nap fénypontja, így a tökéletesség nem maradhat el. A kávés pohár a rituálé fontos része. Az espressohoz kisméretű üveg vagy porcelán variáció dukál.

A széles felhozatalban, a hagyományos változat mellett, szép számmal akad egyedi formavilágú darab is, ami a konyha ékessége lehet. A Latte sokak által kedvelt ital, amit általában magas, üvegpohárban szolgálnak fel. Ez azért van így, mert a baristák könnyebben el tudják találni a megfelelő arányokat az elkészítés során.

Az ír kávés pohár szintén üvegből készül és rövid szárral rendelkezik. Fogantyús és anélküli kivitelben egyaránt megvásárolható. Áttetsző, ennek köszönhetően lehetővé teszi azt, hogy az ital fogyasztója láthassa a tejszín érdekes rétegeződését.

Ha Ön az egyszeri megoldások híve, akkor válassza az internetes vásárlást! A kávés pohár szett, a rendelést követően már 1-2 munkanapon belül a birtokába kerülhet. A webshopok gyakran kínálnak akciókat, így a felhozatalt érdemes figyelemmel követni.