Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A Kéri bádog cserepeslemez termékei kifogástalanok

A Kéri bádog cserepeslemez termékei kifogástalanok


Cserepeslemez

A tetőfedés minden új épületen, családi házon meg kell történjen. A Kéri bádog cserepeslemez gyártásával is foglalkozik, ami nagyon népszerűnek mondható napjainkban. Pozitív előnyei közé tartozik, hogy univerzális felhasználású, mivel tökéletesen megfelel a lakóépületek és gyárak fedésére is.

Kimondottan gyakran használják például áruházaknál vagy kórházaknál. A termék könnyű súlyából adódóan egyszerűbb vele dolgozni, mint a kerámia vagy a betoncseréppel. Tömegét illetően azt kell tudni, hogy mindössze 4,5 kg/négyzetméter.

A Kéri bádog cserepeslemez szállításakor óvatosnak kell lenni, nehogy megkarcolódjon vagy elhajoljon, mert ezek a dolgok befolyásolhatják a későbbiekben a tartósságát.

Akár felújításra is használható, ebben az esetben szintén jól jön, hogy gyorsan lehet általa dolgozni. Érdemes megemlíteni, hogy egyedi méretben is legyártható. A Kéri bádog cserepeslemez minden tekintetben megéri a pénzt, hiszen tartós és a gyors felhelyezésének köszönhetően, időt és pénzt takaríthat meg.