Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A kirakósok ásza: 3D szivacs puzzle

A kirakósok ásza: 3D szivacs puzzle


szivacs puzzle

Aki eddig imádta a puzzle játékokat, annak minden bizonnyal lenyűgöző lesz az újdonság, ami a térlátást és a kézügyességet is remekül fejleszti. Míg a legtöbb kirakós már pici kortól remek szórakozást és készségfejlesztést biztosít a csemetéknek, addig a szivacs puzzle már a nagyobb fiúknak és lányoknak jelent kikapcsolódást.

A 3D termék többnyire tornyok, várak, házak és más épületek felépítését szorgalmazzák. A honlapunkon keresztül megrendelhető modellek között vannak Harry Potter és Trónok Harca témájú szivacs kirakók. A részlet-gazdag szivacs puzzle igazi élmény és emlék, tökéletesen tükrözi a filmekben látott épületeket.

A Harry Potter és Trónok Harca rajongóit ily módon is meglepheti születésnap, karácsony vagy más ünnep alkalmából. A 12-14 év felett ajánlott szivacs puzzle összeállítása remek hétvégi, kreatív foglalkozás is lehet, amibe a szülőket, nagyszülőket szintén be lehet vonni. Tekintse meg a széles választékunkat és rendeljen a korosztálynak megfelelő 2D vagy 3D kirakósokat!