Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A külső szerelésű, praktikus Geberit WC tartály

A külső szerelésű, praktikus Geberit WC tartály


Geberit WC tartály

A mellékhelyiség felújítása során találkozhatunk azzal a kérdéssel, hogy milyen WC tartályt válasszunk. A falon kívül elhelyezhető WC tartályok akkor praktikusak, ha van elég tér az elhelyezésükhöz. A Geberit WC tartály egy rendkívül mutatós és praktikus modell, amellyel garantáltan hosszútávra megoldódik a probléma ilyen téren.

Mivel falon kívül, tehát látható helyen van felszerelve, fontos az esztétikus és a letisztult stílus, amely bármely modern mellékhelyiségben tökéletes választás lehet. A külső mellett azonban ugyanilyen jelentőséggel bír az időtálló minőség és megbízhatóság, hiszen egy Geberit WC tartály vásárlása általában hosszútávra szól.

A falon kívüli WC tartályokat legtöbb esetben alacsonyan, a WC fölé helyezik, de ha a helyzet úgy kívánja, magasra is szerelhetők. Az alsó szerelésűek nyomógombbal vannak ellátva, egy vagy két mennyiséges öblítési lehetőséggel, a felső szerelésű tartályok pedig húzókaros kivitelben készülnek. A speciális monoblokkos WC tartályok rá vannak ültetve a csészére és az anyaguk általában porcelán.