Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A lábazati vakolat megóvja a kezelt a felületet

A lábazati vakolat megóvja a kezelt a felületet


lábazati vakolat

A ház karbantartásakor nem elegendő csak a falakat és a nyílászárókat figyelembe venni, mert az épület a talajjal érintkező része is kiemelt odafigyelést igényel.

A kül- és beltéren is felhasználható minőségi lábazati vakolat vízlepergető tulajdonságának köszönhetően hosszútávon védi a felületet, de nem mellékes az esztétikai jelentősége sem. A diszperziós termék időjárásálló és környezetkímélő. A felvitele egyszerű, de nélkülözhetetlen a kezelni kívánt felület megfelelő előkészítése a lábazati vakolat alkalmazását megelőzően.

Az előző réteget mechanikai úton el kell távolítani és az esetleges hibákat ki kell javítani. Az alapos portalanítást követően ajánlott a mélyalapozó felkenése. Alapos felkeverés után a massza felvihető egyszerű ecsetekkel vagy hengerekkel, de akár szórással is.

Mindenképp szükséges 2 réteg. Az átfesthetőségi idő 4 óra.  A lábazati vakolat keverékkel való munka 5-30 Celsius fokos levegő- és anyaghőmérséklet mellett lesz effektív. Vágjon bele bátran, mert ha betartja a lépeseket, a végeredmény szép lesz!