Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A Lenovo a laptopgyártás mellett a telefonok piacára is betör

A Lenovo a laptopgyártás mellett a telefonok piacára is betörLenovo mobiltelefonok

Lenovo mobiltelefonok

Egyre gyakoribb jelenség, hogy az ismert számítástechnikai cégek a mobiltelefonok piacán is szerencsét próbálnak. Ez nem meglepő annak fényében, hogy a modern okostelefonok valójában már egy zsebben hordozható számítógépnek is megfelelnek.

Szinte ugyanaz a technológia szükséges egy mobiltelefon gyártásához, mint a laptopok és táblagépek készítéséhez. Az Acer után most a Lenovo is megjelentette saját mobiltelefonjait és az eddigi adatok alapján, igen nagy sikernek örvend.

A laptop gyártás terén már bizonyított a cég, hiszen megbízható és tartós termékeit világszerte ismerik, kedvelik. Ezért a mobiltelefonjaikra is nagy siker várhat a közeljövőben. Elegáns design, letisztult formatervezés és modern szoftver jellemzi a Lenovo telefonkészülékeket, amint azt már megszokhattuk a laptopjaiktól is.

Próbálja ki Ön is a Lenovo mobiltelefonok legújabb modelljeit. Ha elégedett a cég laptopjaival és táblagépeivel, akkor a mobilkészülékek sem fognak csalódást okozni. Az EGSM szaküzleteiben és webáruházában is megvásárolhatja ezeket a készülékeket.