Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A madársaláta felhasználásának módjai

A madársaláta felhasználásának módjai


madársaláta

A saláták elkészítési módja szinte végtelen, mint ahogyan az ezekhez felhasznált alapanyagok fajtái is. Például a madársaláta markáns ízével még a vajas kenyeret is elvarázsolja. A zöldség íze dióra emlékeztető, enyhén borsos, nagyobb levelei kissé kesernyések. Elsősorban nyersen ajánlott fogyasztani, de levesek, krémek szintén készíthetőek a felhasználásával. Gabonakásával kiválóan vegyül a madársaláta, amihez remekül illik a fokhagyma, grapefruit, spárga, gomba, káposzta, zeller, zöldbab, paradicsom.

Tejfölöstúróval keverten vagy felkockázott keményre főtt tojással igazán ízletes krém készíthető belőle. Az olaj, dióolaj csodásan kiemeli az ízét. Omlettet, burgonya-, céklasalátát kiválóan ízesít ez a zöldség. 3-4 napig, hűtőben tárolva eltartható, de ajánlott kendőbe tekerni. Óvatosan kell bánni vele, mert ha összetörik, akkor megkeseredik az íze. Az egészségre számos jótékony hatással van a madársaláta, hiszen lassítja a sejtfalak öregedését, illetve elősegíti a pihentető alvást is.

Kiváló szolgáltatás az édesburgonya rendelés

Ízletes ételeket lehet előállítani édesburgonya felhasználásával, tele van előnyökkel, valóságos táplálkozási erőforrás. Könnyen beszerezhető a zöldség az édesburgonya rendelés szolgáltatásának igénybevételével. A vegabox.hu weboldalon keresztül adható le a rendelés, amit követően rövid időn belül kiszállítják azt az általunk megadott címre. De térjünk vissza az édesburgonya egészségre gyakorolt kitűnő hatásaira! Antioxidáns tartalmának köszönhetően, gyulladáscsökkentő hatású és segít bizonyos betegségek megelőzésében. Hozzájárul a jó emésztéshez, fitten tartja a csontokat.

A benne található A-vitamin elengedhetetlen a szem egészségének megtartásához. Alacsonyan tartja a koleszterinszintet, de megfelelő krónikus és szezonális allergia kezelésére is. Cukorbetegnek szintén ideális az édesburgonya rendelés, mivel ez a zöldség hozzájárul a vércukorszint megfelelő értéken tartásához. A magas vérnyomás kezelésében is élen jár. Mindezek mellett, az édesburgonya rendelés számít a vásárlás legegyszerűbb módjának.