Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A mágnestábla minden irodába praktikus

A mágnestábla minden irodába praktikus


mágnestábla

Az irodákban gyakran kell az egész osztályhoz szólni és ehhez nem feltétlenül van szükség nyomtatóra. A mágnestábla lényege, hogy könnyen tudunk üzenni a többieknek, de nem kell a környezet miatt aggódni, hiszen nem használunk fel papírt.

Vannak olyan cégek, akik e-mail-ben üzennek mindenkinek, de a hagyományos kézírásnak még mindig van előnye. A mágnestábla egyik előnye, hogy a krétával ellentétben nem porol, tehát az iroda tiszta marad körülötte. Ha valamit szeretnénk kitenni rá, akkor nyugodtan használhatjuk a mágneseket, így akár közleményeket és más fontos iratokat is közzétehetünk. Ha pedig kisebb tanterembe vagy csökkentett méretű irodába szeretnénk egyet, akkor találni fogunk kisebb méretben is.

A mágnestábla segítségével könnyedén tudunk előre tervezni. Nem kell mindent fejben tartani, hanem a negyedéves céljainkat is felírhatjuk a táblára, így bármelyik pillanatban vethetünk rá egy pillantást. Ahhoz, hogy még könnyebb legyen a használata, minden táblát felakaszthatunk a falra is.