Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A motoros redőny megkönnyíti az életet

A motoros redőny megkönnyíti az életetMotoros redőny

A reggeli sietségben senkinek sincs kedve a redőny felhúzásával foglalkozni. Este, fáradtan pedig szintén senki nem akar a lehúzásával bajlódni. Szerencsére, ezekre a problémákra már van megoldás a motoros redőny révén!

Csupán egyetlen gombnyomás kell a működtetéséhez. Különösen előnyös ez a választás, ha valaki túl beteg vagy gyenge a roló kezeléséhez. Szinte bármilyen esetben lehetséges az elektronika kivitelezése, tehát nincs szükség a cserére.

A motoros redőny utólag is felszerelhető többféle extrával. A szúnyoghálós kivitel különösen keresett a megrendelők körében. Nem szabad megfeledkeznünk a hang- és hőszigetelési képesség megemlítéséről sem. A vezérlés szempontjából háromféle típus közül lehet választani. Egyre többen döntenek a WIFI-vel való üzemeltetés mellett.

Annak sincs akadálya, hogy a motoros redőnyt fali vezérlővel vagy távirányítóval kezelhető legyen. A garancia minimum 5 évig tart, tehát a megrendelők nem vállalnak nagy kockázatot a beszereltetéssel. További infó a +36 30 313 0470 számon kérhető.