Pécsi Tavaszi Fesztivál Építkezés A parkettalakk megóvja a lakás padlóját

A parkettalakk megóvja a lakás padlójátPrémium parkettalakk

A lakásunk egyik leggyakrabban használt felülete a padló, hiszen nap mint nap erős koptatásnak, megterhelésnek és sérülésnek van kitéve. Érdemes ezért azt megfelelően ápolni és óvni, amiben a prémium parkettalakk felbecsülhetetlen segítséget nyújt.

Nagy népszerűségnek örvendő termék a Gemini, ami nem véletlen, hiszen a szárazanyag tartalma, egyszerű használata, rugalmassága és strapabírósága is kimagasló. A szóban forgó parkettalakk felkenése után szinte azonnal gyorsan elterül és tükörsimává válik. A gyorsan száradó festék kopásállósága rendkívüli, ami, valljuk be, fontos tényező a padló élettartamát és állapotát tekintve. Mindegy, hogy új vagy régi felületet szeretne áthúzni, illetve parkettára vagy egyéb beltéri felületre használná a terméket, a Gemini garantáltan nem okoz csalódást.

Az egyik nagy előnye, hogy hígítást abszolút nem igényel a használata előtt, így spórolva meg önnek jelentős energiát és nem utolsó sorban, időt. A parkettalakk felvitelére használhat kisebb ecsetet vagy nagyobb hengert is.