Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A pénztárca felhozatal óriási

A pénztárca felhozatal óriási


pénztárca

Ebben a rövid leírásban arról lesz szó, hogy milyen típusokkal lehet leggyakrabban találkozni az üzletek polcain. A pénztárca hagyományos variációja a Bill Fold. Általában összehajtható és több rekeszt tartalmaz.

Az előnye, hogy klasszikus designnal rendelkezik és elég nagy ahhoz, hogy minden alapvető dolog kényelmesen elférjen benne, amelyek a vásárlások vagy az átutalások során szükségesek. A másik népszerű változat a Tri Fold, ami 3 részre hajtható és extra kártyatartókkal van ellátva.

Aki gyakran látogat külföldre, annak a Travel Wallet, vagyis az utazó pénztárca tökéletes választásnak bizonyulhat. Nagyobb méretű az előbb említett modelleknél, így az útlevelet, a repülőjegyet és a többi utazáshoz kellő dokumentumot is képes tárolni.

Az anyagot illetően, a bőr és a szintetikus kiegészítők a legkeresettebbek. Az előbbi kifejezetten elegáns megjelenésű és az idő múlásával egyre szebbé válik. A legtöbb pénztárca erős, cipzáras, patentos vagy mágneses résszel is el van látva, a biztonságos tárolás érdekében.