Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A platform szandál kényelmes és elegáns

A platform szandál kényelmes és elegáns


platform szandál

A nyár a vagány megjelenésről és a kényelmes, legfőképpen szellős öltözetekről szokott szólni. Ilyenkor egy platform szandál sokat segít, mivel egyszerre két feladatot is ellát. Az egyik, hogy alkalmivá teszi az öltözetünket vagy éppen különlegessé a megjelenésünket. Attól, hogy a nyári hónapok alatt a hőmérő kicsit feljebb ugrik az átlagosnál, még nem kell lemondanunk a csinos és találó ruhadarabokról.

A platform kecsesen megemeli a lábakat, olyan hatást ér el, mint a tűsarkú, azonban sokkal kényelmesebb. Ezzel pedig elérkeztünk a másik feladathoz, ami maga a kényelem biztosítása. Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor nyáron legszívesebben strandpapucsban mennénk mindenhová, sokan még az apró félcipőket sem viselik el.

A papucs azonban nem mindig passzol az irodához vagy a péntek esti vacsorához, úgyhogy szükségünk lesz valami egészen különlegesre. A platform szandál kecsessé teszi a lábat, magasabbra emeli a viselőjét, és akkor még nem beszéltünk a rengeteg színről és alapanyagról. Igen, ez a cipő kötelező nyáron!