Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A praktikus és könnyű felfújható SUP

A praktikus és könnyű felfújható SUP


felfújható sup

A vízi sportok terén egyre változatosabb lehetőségek vannak. A felfújható SUP a magyar vizeken is egyre gyakoribb látvány, hiszen igazán kellemes vízi élményt nyújt. A SUP nem más, mint egy könnyű, jól irányítható deszka, ami kezdőknek is tökéletes, hiszen nem kell külön tanfolyamon részt venniük ahhoz, hogy használhassák.

Az alapok elsajátításához ideális eszköz, széles kialakítása miatt rendkívül stabil és megbízható. A szivattyuwebaruhaz.hu webshopban pedig többféle kivitelben, remek ár/érték arányban beszerezhető. A Bestway felfújható SUP kiváló tulajdonságaival nyeri meg a felhasználók tetszését, hiszen prémiumminőségű 3 rétegű szöveterősített anyagból készült, nagy sűrűségű keresztszál erősítésű Drop-Stitch technológia jellemzi és nem utolsósorban 12 cm vastagsága növeli a merevséget.

A felfújható SUP ugyanakkor rendkívül praktikus is, ultrakönnyű, ergonomikus alumínium evezővel van ellátva, a hordtáskában pedig könnyen elfér a deszka, az evező és a pumpa. Erős, tartós és könnyű szerkezetű, csúszásmentes felülettel.