Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A Roku gin igazi különlegesség

A Roku gin igazi különlegesség


roku gin

Akik jártasok az italok világában, azok biztosan ismerik a világhírű Suntory céget. Ha egy igazán gazdag ízvilágú nedűt keres, akkor a Roku gin beszerzésével elérheti a célját. A gyártása során 6 tradicionális japán fűszert használnak fel, az általános variációk mellett.

Az íze kissé krémes és olajos, ezt teszi különlegessé. Ha először próbálja, akkor javasolt tisztán fogyasztani annak érdekében, hogy érezze az egyedi aromáját. Az előállításakor négyszeres lepárlást alkalmaznak, amikor külön párolják a cseresznyefa virágát, a borókát és a többi fűszert. A Roku gin manapság már a legtöbb bárban jelen van. A bártenderek szívesen kevernek belőle tonikot. A citruson kívül, bármilyen fűszer megfelel az ízesítésére.

A kiszerelése jellegzetes hatszögletű üveg, amit könnyen fel lehet ismerni a polcokon. Ha a közeljövőben valamilyen partit szeretne szervezni és még nem döntötte el, hogy milyen itallal lepje meg a barátait, akkor a Roku gin tökéletes alternatíva lesz. Amennyiben kipróbálja, biztos lehet abban, hogy nem fog csalódni!