Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A rózsakvarc karkötő hatása

A rózsakvarc karkötő hatása


rózsakvarc

Habár kevesen tudják, bizonyos ásványok hatalmas képességekkel rendelkeznek, amelyekkel felruházzák a viselőjüket más és más gyógyászati, illetve szellemi tulajdonsággal és azoknak fejlesztésével.

A rózsakvarc alapvetően egy női kristály, amit nemcsak a színének köszönhet, hiszen a 12 mesterkristály egyik legnépszerűbb terméke, ami főként a női testre és energiákra lehet gyógyító hatással. A fő képességei közé sorolhatjuk a termékenység fokozását és a szívet érintő bántalmak, fájdalmak megszűntetését. Amennyiben a rózsakvarc viselése mellett tesszük le a voksunkat, érezhetjük, hogy egyre magabiztosabbá és elégedettebbé válunk magunkkal, eltűnnek az addig fennálló akadályok az utunkból. A kommunikációban is a segítségünkre lehet a rózsakvarc, hiszen segíti az új kapcsolatok kiépítését.

A stresszel küzdő kezekre is elkél egy-egy ilyen ásvány, ugyanis a rózsakvarc képes lehet előteremteni a nyugodt állapotot. Azonban ne feledjük, ezek a jótékony hatások csakis akkor fognak működni, ha kétség nélkül hiszünk bennük.