Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A Samsung tablet bírja a strapát

A Samsung tablet bírja a strapát


samsung tablet

Ha minőségi készülékre vágyik baráti áron, akkor a legjobb helyen jár. A Samsung tablet többféle típusban van jelen a szaküzletekben. Az egyik legközkedveltebb az A8-as variáció.

Amint a neve is rámutat, 8 colos kijelzővel van ellátva. Egy kézzel is kényelmesen és szilárdan tartható. Meseszép, részletgazdag képet nyújt, ebből kifolyólag élvezhető rajta a filmnézés, a netezés, a játék. Az előlapi gombok és a logó, az elődeivel ellentétben, a hátuljára kerültek, így még nagyobb képernyőn nézheti a kedvenc videóit. A hangszórók a termék alján helyezkednek el. A Samsung tablet praktikus, hiszen bárhová magával tudja vinni. Rendkívül vékony és könnyű. A súlya mindössze 345 g.

Az elektronikai cikket arra tervezték, hogy bírja a strapát, így ha a gyermek kezébe kerül, akkor valószínűleg hamarabb elfárad, mint ahogyan a gép lemerül. Az ehhez kellő energiát egy nem kevesebb, mint 5100 mAh akkumulátor biztosítja, ami a legrosszabb esetben is minimum 10 órányi igénybevételt tesz lehetővé. A Samsung tablet nem hagyja majd cserben a nap közepén.