Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A sikositoknak több fajtájuk van

A sikositoknak több fajtájuk van


Minőségi szex, minőségi segédeszközökkel

Minőségi szex, minőségi segédeszközökkel

Minőségi szex, minőségi segédeszközökkel

Bizonyos esetekben segítségre szorul az ember, főleg amennyiben a nemi együttlétet szeretné valamivel feldobni. A különböző játékszerek alkalmazásánál elengedhetetlenek a sikositok, amelyekből többfajta is rendelkezésre áll. Máris megemlíthetjük a víz és a szilikon alapút.

Az előbbit többen kedvelik, emiatt pedig jobban elterjedt. Könnyű az alkalmazása, nem irritálja a bőrt, nem hagy foltot és még lemosni is roppant egyszerű. Mindössze annyi hátránnyal rendelkezik, hogy hamar elpárolog, ezért talán többször kell alkalmazni.

Ami a szilikon alapú sikositokat illeti, azok valamivel tartósabbak. Tulajdonságai közé tartozik a vízálló jelleg, ezért fürdőzés alatt is nyugodtan romantikázhat a szerelmespár. Nem szárad ki gyorsan, ezért még tartósságot is biztosít, de nem feltétlenül ajánlják egyes játékszerek alkalmazásánál.

A sikositok ezen fajtája könnyedén foltot hagy maga után, ezért érdemes távol tartani a textileket. A termékpaletta igen széles, ezért még az online felületeken is kiválaszthatja azt, amelyik ideális Önnek.