Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A színátmenetes fonal igazán szép

A színátmenetes fonal igazán szép


színátmenetes fonal

A termék jellegzetessége az egyediség. A színátmenetes fonal kellemes tapintású és igencsak vastag. Ha a téli időszakra szeretnél kötni egy szép sálat, sapkát, pulcsit, akkor jó választásnak bizonyulhat. Az üzletekben találhatsz olyan változatokat, amelyek 100 % gyapjúból készülnek. A gyártók szeretnek kísérletezni, ezért gyakran kombinálják a gyapjút más szálakkal.

A keverés során polyamidot, bambuszt, selymet, illetve akrylt használnak fel. A színátmenetes fonal amellett, hogy meleg, kiváló légáteresztő és nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik. A belőle készült holmik odafigyelést és törődést igényelnek. Ha kellőképpen jársz el, akkor sok éven keresztül hordhatod a kedvenc kiegészítődet.

Fontos, hogy langyos vagy hideg vízben mosd ki. Ne nyomkodd vagy dörzsöld a felületét, hiszen az erős behatás következtében elkezd a gyapjú nemezelődni. A színátmenetes fonal remek ár-érték aránya már csak ráadás. Ne habozz tovább, hanem mihamarabb rendeld meg az internetes üzletekből és élj a házhozszállítás lehetőségével!