Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A tanulóbicikli számos előnnyel jár

A tanulóbicikli számos előnnyel jár


tanulóbicikli

A gyerekek kortól és nemtől függetlenül imádnak a szabadban lenni! A kinti szabadidős tevékenységek közül, a biciklizés az egyik legközkedveltebb program, amit a tanulóbicikli tesz teljessé. A szóban forgó termék, amint azt a neve is kitűnően érzékelteti, a tanulást segíti elő.

Felnőttként talán már nem emlékszünk a zsenge éveink nagy mérföldkövére, amikor végre elsajátítottuk a kétkerekű irányításának a művészetét. Ehhez, a rengeteg gyakorláson túl, a közlekedései szabályokat is a magunkává kellett tenni, illetve az egyensúlyérzékünk és a mozgáskoordinációnk is fejlesztésre szorult. A tanulóbicikli pedig arra szolgál, hogy ezt a folyamatot gördülékennyé tegye.

Az említett bringa nem rendelkezik pedállal, így a lelkes felhasználó a lábával bírja azt mozgásra. A tanulóbicikli egyes részei, mint például a kormány, szivaccsal van burkolva, így az esetleges balesetek miatt sem kell aggódniuk a szülőknek. A futóbicikli néven is ismert termék váza roppant könnyű, így nem okoz gondot annak irányítása sem.