Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A Type-C kábel előnyei és hátrányai

A Type-C kábel előnyei és hátrányai


Jól jön egy minőségi töltőkábel

A technológia fejlődésével egyre több új termék jelenik meg, amelyek természetesen magukkal hozzák a hozzájuk szükséges kiegészítőket is. A Type-C kábel segítségével üzemelő telefonoknak határozottan megvannak a maguk előnyei, a gyártók azonban tapasztaltak egy igen nagy hátrányt is.

Mivel az előbb említett kábeltípus nagyon hasonló a micro USB kábelhez, ezért meglepően sok felhasználó járt már úgy, hogy az utóbbit próbálta beleerőltetni a készülékbe.

Néhányan sikerrel is jártak, így jobb esetben az USB, rosszabb esetben pedig a telefon hibásodott meg. Azonban a Type-C kábel beszerzése nem akkora ördöngösség, persze csak akkor, ha tudja az ember, hogy hol keresse.

A smartdiszkont.hu weboldalon igen széles a kínálat ebből a típusból is, így mindenki megtalálhatja a saját maga igényeinek megfelelő darabot. Sőt, olyan termék is kapható, ahol a Type-C kábel mini USB-vé alakítható, így bármilyen más készülékhez is nyugodtan fel lehet használni anélkül, hogy az tönkremenne vagy akármennyire is meghibásodna.