Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A városi közlekedést megkönnyíti az elektromos roller

A városi közlekedést megkönnyíti az elektromos roller


elektromos roller

Gyors és biztonságos közlekedésre vágyik? Unja már a gyaloglást vagy a biciklizést és kipróbálna valami újat? Az elektromos roller könnyebbé és szórakoztatóbbá teheti a mindennapi közlekedést. Tökéletes városi közlekedésre. Használhatja városi séta vagy munkába járás alkalmával, így időt spórolhat.

Nemcsak mozgásra, hanem automatikusan is működik. A használata kellemes és egyszerűen kezelhető, ezért gyereknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas. A kettős fékrendszer és a gyakran villogó hátsó lámpa teszi biztonságosabbá. Az elektromos roller kinetikus energiatermelő rendszerrel rendelkezik, ami hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátornak.

A rövidzárlattól vagy a túltöltéstől sem kell tartania, mert a rendszer védelmet biztosít az ilyen problémákkal szemben. Az alumíniumkeret könnyű, gyorsan összecsukható, ezért a tárolás stabil és kényelmes. Vákuumos gumiabroncsok és lengéscsillapító teszi kényelmessé az utazást. Ha a túlzsúfolt tömegközlekedés helyett, inkább levegőzne egyet a városban, akkor az elektromos rollert Önnek találták ki!