Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás A VR futópad bérlés remek élményt kínál

A VR futópad bérlés remek élményt kínál


VR futópad bérlés

A VR szemüveg remek találmány, hiszen a segítségével testközelből fedezhet fel virtuális világokat, de kár olyan valós helyszíneket is, amelyek távol vannak Öntől. Azonban a használata után sokan fejfájásra és tengerei betegséghez hasonló tünetekre panaszkodtak, ami azért lehet, mert az agy mozgást észlel, de valójában a test egy helyben marad.

Szerencsére a fejlesztők már erre a problémára is kínálnak megoldást, amit most Ön is kipróbálhat a VR futópad bérlés révén. A holofedelzet.hu csapatától olyan speciális futópadokat kölcsönözhet, amelyeknek a segítségével együtt mozoghat a VR szemüvegben látottakkal, így az agya nem fog összezavarodni és nem kell kellemetlen utóhatásoktól tartania.

Sőt, a VR futópad bérlés céges rendezvényre is megoldható, így a kollégáival, üzleti partnereivel együtt is megismerkedhet ezzel a nagyszerű találmánnyal, ezáltal egy nem mindennapi élménnyel gazdagíthatja a parti, összejövetel résztvevőit. Tehát, amennyiben igénybe veszi a VR futópad bérlés szolgáltatást, akkor biztos lehet a rendezvény sikerében.