Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Ajánlott a Kegel gyakorlatok rendszeres elvégzése

Ajánlott a Kegel gyakorlatok rendszeres elvégzése


Kegel gyakorlatok

Kegel gyakorlatok

Kegel gyakorlatok

Az intim testi tájékok edzettsége mindenkinél fontosak, de a nők esetében különös jelentőséggel bírnak. Az úgynevezett Kegel gyakorlatok által megelőzhetőek vagy enyhítőek az olyan problémák, mint az inkontinencia, a méh és húgyhólyag megereszkedése vagy a hüvely illetve az azt körülvevő izomzat tágulása.

A Kegel gyakorlatok rendszeres elvégzésével nagyon sokat lehet tenni a felsorolt testi gondok elhárításáért. Azonban az eredményesség nem csupán ezeken a területeken fog kiteljesedni, hanem a nemi élet minőségén is javíthat ezáltal, mégpedig úgy, hogy segít a hüvelyi orgazmus intenzitásának fokozásában.

A Kegel gyakorlatok alkalmazása a szülést is könnyebbé teszi, sőt, megelőzhető általa a komolyabb gátszakadás is. A rugalmas izomcsoportok értelemszerűen a szülés utáni felépülési időt is lerövidítik, mivel az izomcsoportok sokkal gyorsabban képesek lesznek regenerálódni. A gyakorlatokról bővebben az intimkellekek.hu weboldalon lehet olvasni, ahol egyébként különféle szexuális játékszerek is megvásárolhatóak.