Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Akkus porszívó, hogy ne kerülgesse a problémát!

Akkus porszívó, hogy ne kerülgesse a problémát!


akkus porszívó

Amilyen vágtató ütemben halad előre a technológiai fejlődés, úgy hódít teret egyre jobban az akkumulátoros változat a régi típusú masinákkal szemben. A vezeték nélküli előnyökkel már nemcsak a szerszámgépek, hanem egyre több háztartási berendezés is rendelkezik.

Egy akkus porszívó létjogosultsága vitathatatlan, hiszen pontosan ismerheti Ön is a kábelek bosszantó határait, amikor pont még azt az egyetlen sarkot nem tudta kitakarítani, mert nem ért el oda. Bizonyára ugyanígy utálja átugrálni és kerülgetni is a zsinórt.

Az akkus porszívó esetén persze felmerül a kérdés, vajon nem áll-e fenn ugyanez a bosszantó tényező, amikor váratlanul lemerül az akku. Jogos, ám a Szerszámoázis weboldalán a legalacsonyabb árkategóriában szereplő Makita akkus porszívó is képes 40 percen át dolgozni, a nagyobb teljesítményű, komolyabb darabok pedig még meggyőzőbb teherbírásra képesek.

Autós, háti, vállpánttal ellátott vagy kézi porszívó, közös bennük, hogy a mozgékonyságot segítik, a könnyű és hatékony munkavégzést támogatják. Nem utolsósorban teszik ezt környezetbarát és helytakarékos módon.