Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Állítható magasságú íróasztal háromféle asztallappal

Állítható magasságú íróasztal háromféle asztallappalÁllítható magasságú íróasztal

Ahhoz vagyunk szokva, hogy az íróasztalunk fix magassággal rendelkezik, így kell megoldanunk azt, hogy mégis kényelmesen dolgozhassunk. Azonban most itt van egy olyan vállalkozás, amelyik biztosítja számunkra az állítható magasságú íróasztal terméket, amely éppen ideális egy kreatív környezetbe. Ennek az asztalnak az alkalmazásával olyan munkaállomásokat hozhatunk létre, amelyeknek a segítségével demokratikus irodai környezet alakítható ki.

Tökéletes megoldást jelent az állítható magasságú íróasztal azoknak az embereknek, akik napi 8 vagy akár több órát is az irodájukban dolgoznak. 71 és 121 cm között állítható az asztal magassága.

Több változat is létezik az asztallapok fajtáját illetően, az egyik a melamin, fehér ABS 2 mm-es éllel, a másik laminált, fehér nyitott, szintén fehérre festett éllel. A harmadik pedig a marmoleum, sötétszürke nyitott, feketére lakkozott éllel. Kérhetőek a kábelrendszerezőnek való kivágással, de anélkül is. Válassza Ön is az állítható magasságú íróasztalt modern irodájába!