Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Ametiszt ékszerek kivételes alkalmakra

Ametiszt ékszerek kivételes alkalmakra


ametiszt

Önnek is mindig gondot okoz a tökéletes ajándék megtalálása, mert rengeteg ötlet kavarog a fejében, de úgy érzi, egyik sem az igazi? Ebben az esetben tökéletes választásnak bizonyulhat az ametiszt, ami a gyönyörű ibolya színével szinte mindenkinek azonnal elnyeri a tetszését. A gyogyitokovek.eu webshopban pedig rendkívül széles választékban találhat a különleges ásványból készült ékszereket.

A kőzet nemcsak a szépsége miatt lehet remek alternatíva, hanem a hatásai miatt is, amik közé sorolható a koncentráció növelése, a vérnyomás stabilizálása, a fájdalomcsillapítás, sőt, még az ekcémában is a segítségére lehet.

A különféle ékszerek közül magasan kiemelkedik az ametiszt piramis karkötő. Az ékszer ónix jellegű fekete, illetve ezüst hatású gyöngyökkel van díszítve. Az igazi esztétikumát azonban az ametiszt piramis adja, ami a karkötő mértani közepén helyezkedik el. A webshopban több méret közül is választhat, amik cm-ben is meg vannak adva a karkötő tökéletes illeszkedésének érdekében. Ne habozzon, szerezze be Ön is a különleges ékszert!