Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Asztali körfűrészlap a rögzített gépekhez

Asztali körfűrészlap a rögzített gépekhez


asztali körfűrészlap

Minden mesterember szereti a precizitást, aminek tökéletesítése sohasem állhat meg, viszont a fejlődéshez elengedhetetlenül szükség van a korszerű technológiák alkalmazására. A Bosch élmaró kivételes fogással rendelkezik. Kompakt kialakításának és az ergonomikusan megtervezett fogantyújának köszönhetően, a használhatósága roppant egyszerű és kényelmes. Az állítókerekes, fokozat nélküli marásmélység beállítása igen pontos munkavégzést tesz lehetővé.

Az onlineszerszam.hu online üzlet kínálatában jelenleg szereplő Bosch élmaró gépek mindegyike erőteljes motorral van felszerelve, így a keményebb faanyagokkal is könnyedén megbirkózik. Az orsórögzítések valamint az önkioldó befogópatronnak hála, a marócsere nagyon gyorsan és zökkenőmentesen elvégezhető. A Bosch élmaró fogását még biztosabbá teszik a gumifogantyún lévő mélyedések, amelyekbe az ujjak beleilleszthetőek. A stabil fogás ennél a szerszámnál különösen fontos, ennek megfelelően meg is látszik, hogy mekkora hangsúlyt fektettek erre a fejlesztők.

Az élmarás és a csiszolás inkább utómunkálatoknak nevezhetőek a famegmunkálást tekintve, viszont ezeket a folyamatokat mindig meg kell előzze a méretre darabolás, aminek a kivitelezéséhez hiányozhatatlan az asztali körfűrészlap. A webáruházban megvásárolható Bosch Eco fo Wood fűrészlap tökéletesen megfelel a kemény és a puha faanyagok sima vágásához. Az asztali körfűrészlap megrendelésekor a legalapvetőbb tulajdonságok, amelyekkel tisztában kell lennie a vásárlónak, a külső átmérő, a furatátmérő, a fogak száma illetve a vágási szélesség.

Ezen paraméterek tudatában, a termékválasztást tekintve nem következhet be véletlenszerű tévedés. A fűrészlapok, a méretüktől függően, kézi szerszámokhoz valamint asztalra rögzített gépekhez is alkalmasak lehetnek. Az asztali körfűrészlap általában nagyobb méretű, amivel komolyabb munkadarabok is vághatóak. Az árak igencsak kedvezőnek mondhatóak, ezért érdemes lehet ebből a webshopból megrendelni ezeket a kiváló Bosch szerszámtartozékokat.